Social Media Ads

Voor effectieve campagnes via advertenties op social media

Social Media Advertising is het beheer van jouw social media campagnes. En hoe fijn is het als je dat helemaal kunt uitbesteden, van het ontwerp van de advertenties tot aan het monitoren van de resultaten?

Alles begint met een plan: wat zijn jouw performance en/of branding doelstellingen? Die vertalen we voor je naar een passende advertentiestrategie op Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter, Pinterest en/of TikTok. Vervolgens richten we voor iedere campagne alles voor je in, van de opmaak van de advertenties in beeld en schrift tot aan de opbouw, optimalisaties en analyses. De campagnedata verzamelen we in een dashboard en in tussentijdse evaluaties delen we de behaalde resultaten, optimalisaties en kansen met je. We stemmen onze social mediacampagnes geregeld af met search campagnes, zoals Google Ads, Google Display, Shopping en YouTube. Dat maakt het extra effectief.

Goed om te weten: we hebben gecertificeerde Meta Blueprint en LinkedIn collega’s in huis én we zijn Meta Business Partner en LinkedIn Marketing Partner. Kortom, jouw Social Media Advertising is bij ons in goede handen!

Social Media Advertising

Wat kunnen we voor jou doen?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.