Google Grants

Haal het maximale uit Google Grants

“Gratis” je naamsbekendheid en vindbaarheid vergroten is natuurlijk een geweldige kans. Google staat non-profitorganisaties in Nederland bij door hen gratis mediabudget aan te bieden. Hiermee kun je tot wel $10.000 per maand besteden aan SEA (Search Engine Advertising), de meest voorkomende vorm van zoekmachinemarketing. Zo kun je bovenaan de zoekresultaten in Google verschijnen. Althans, als je het slim aanpakt!

Bij Olifant Media ben je aan het juiste adres: Als Google Premier Partner en Emerce 100 bureau behoren we tot de crème de la crème van online marketingbureaus in Nederland. We graven diep in je Google Grants account en ontwikkelen de meest doeltreffende strategie om het beste uit je budget te halen, zonder in te leveren op de kwaliteit van je verkeer. Dit Google Grants plan zorgt voor een toename van zowel het aantal als de relevantie van je websitebezoekers.

Google Grants én je Google Ads campagnes: altijd doen! 

Via Google Grants steunt Google goede doelen en non-profit organisaties door hun een gratis mediabudget van 10.000 dollar per maand…
Blog
Google Grants

Wat kunnen we voor jou doen?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.