SEO

Trek organisch verkeer naar je website via Google en Bing
Hoe kom ik snel bovenaan in Google?
We krijgen deze vraag heel vaak, de meeste bedrijven willen graag zo snel mogelijk bovenaan in Google. Maar dit is niet waar het bij goede SEO om draait. Goede SEO zorgt ervoor dat jouw website en de content op jouw website super relevant zijn voor jouw doelgroep. Ook speel je in op vragen die jouw doelgroep mogelijk kan hebben. Zo word je relevanter en dus ook relevanter voor Google.
Waarom SEO en niet gewoon adverteren?
SEO is een lange termijn investering. Met SEO kun je op enorm veel termen verkeer binnenhalen, op op al deze termen in te komen zou je bakken met geld kosten. Ook zorgt SEO voor een relevante site waar je doelgroep graag hun informatie vindt.
Is SEO alleen blogs schrijven?
Nee, SEO is veel meer dan dat. Content schrijven is zeker een onderdeel van goede SEO, maar ook de techniek, sitestructuur en autoriteit zijn belangrijke onderdelen om aan te werken. Alles bij elkaar zal bijdragen aan een betere organische vindbaarheid.

Online marketing tips voor scholen: trek de beste omscholers aan voor het docentschap

Lerarentekort aanpakken met omscholingstrajecten We zien bij veel van onze klanten hetzelfde probleem, het vinden van goed en kundig personeel….
Tips
SEO

Neem direct contact met ons op!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.