Toerisme

Online marketing voor toerisme beslaat alles van DMO’s (destinatie marketing organisaties) tot aan reisorganisaties. Hoe verleid je mensen om een bezoek te brengen aan jouw regio of stad? Hoe maak je indruk op potentiële gasten voor jouw accommodatie? Hoe breng je jezelf onder de aandacht van een (inter-)nationaal publiek?

Het antwoord ligt in een slimme combinatie van online marketing tools. We hebben inmiddels voor tientallen regio’s de online marketing gevoerd, vaak in samenwerking met reclamebureaus en mediabureaus voor buitenreclame. In vele nationale en internationale always-on en piekcampagnes hebben we onze kennis voor toerisme opgebouwd. We begrijpen de uitdagingen van seizoenen en vakantieperiodes, het optimaliseren van je reisaanbod, het aantrekken én spreiden van bezoekers, het meten van conversies (ook voor DMO’s) en het werken met en opbouwen van bezoekersprofielen. Met onze online marketing voor toerisme breng je bezoekers dichter bij jouw bestemming!

Lees de cases in deze branche:

Inspiratie

5 redenen waarom Pinterest een ‘must’ is voor musea en andere bestemmingen voor een dagje uit

Waar zoeken mensen naar inspiratie voor een volgend uitstapje met vrienden of familie? Grote kans dat je nu ‘Google’ zegt….
Blog
Social Media