Terug naar het overzicht

Webinar: Tips en tricks voor een effectieve werken bij-website

Voor iedere vacature eenvoudig de juiste mensen vinden: een goede werken bij-website helpt je daar bij. Maar dan moet jouw doelgroep de weg naar je website wel weten te vinden. Hoe zorg je daarvoor? Hoe bereik je je doelgroep en hoe verleid je ze om door te klikken naar jouw website? Dit leer je tijdens ons webinar op 21 maart van 13.00 tot 14.00 uur.

Sprekers

Larissa Tirtosentono (Senior Social Specialist bij Olifant Media) vertelt je alles over de inzet van online marketing om een boost te geven aan jouw werken bij-website, zowel organisch als paid. Denk aan de inzet van o.a. SEO, Google for Jobs, Google Ads en social media als Facebook en LinkedIn.

Martin Donk (operationeel manager bij Yard) laat zien wat er mogelijk is op een werken bij-website. Ook deelt hij valkuilen en tips met je.

Schrijf je gratis in voor het webinar: Effectieve werken bij-websites

Praktische informatie

We organiseren dit webinar met behulp van Zoom. Uiteraard is er alle ruimte voor het stellen van vragen. Deelname is kosteloos.

Heb je vragen en/of wil je niet wachten tot 21 maart? Mail naar: info@olifantmedia.nl of bel  071-302 00 77.

Afwezig?

Vind je het onderwerp interessant, maar kun je niet op het aangegeven tijdstip? Meld je dan alsnog aan. Wij sturen je ongeveer een week later een link naar het webinar. Dan kun je het bekijken wanneer het jou uitkomt.

Bekijk ook

Google en AI. Wat gaat er veranderen? En word je straks nog gevonden?

Er zijn veel ontwikkelingen bij Google, het is de zoekbaas eindelijk gelukt om aan boord te stappen van de doordenderende...
Blog
Strategie

Voorkom deze fouten bij het online werven van studenten.

Ieder jaar barst tussen onderwijsinstellingen de strijd om nieuwe studenten weer los. Online campagnes zijn niet meer weg te denken...
Blog
Strategie

4 redenen waarom doelgroeponderzoek de online marketing van jouw zorgorganisatie verbetert

Als zorgorganisatie heb je een boodschap die je graag wilt overbrengen, meestal aan verschillende doelgroepen zoals patiënten/klanten en verwijzers. Hoe...
Blog
Strategie