Terug naar het overzicht

Olifant Media in Fonk150

Olifant Media scoort als beste op “klanttevredenheid” in Fonk150

Dit jaar staan wij met een gemiddelde van 8,42 in dé bureaulijst van het jaar: Best Agencies in de FONK150! Deze lijst geeft een realistische weerspiegeling van de bureaus met de meest tevreden opdrachtgevers van Nederland. FONK heeft onderzoek uitgevoerd onder de klanten van Olifant Media en de rangschikking hiervan vandaag bekend gemaakt.

Mede-eigenaar van Olifant Media, Jurjen Rijsdijk: “Online doelgroepen targeten kan iedereen, uitdagender is het als bureau om klanten mee te nemen in onze keuzes en de verbinding aan te gaan. Dit is een hele mooie bevestiging dat we een team met toptalent hebben. Wat mij betreft is het onderdeel “klanttevredenheid” de allerbelangrijkste en het is dan ook voor mij de mooiste uitkomst die FONK150 had kunnen uitbrengen.” 

Waar je afgelopen jaren met een 7 of hoger een plekje kon bemachtigen in de FONK100 lijst is dit jaar een 8+ de minimale score. Hiermee ligt het niveau van het klanttevredenheidsonderzoek nét een tandje hoger. Onze inzet over de verschillende categorieën wordt gewaardeerd op een 8,42. Op het onderdeel klanttevredenheid hebben wij de eerste plek weten te bemachtigen in de categorie middelgroot team 10-24 FTE. Het cijfer is een resultaat van talentvolle, betrokken en sociale collega’s, de keuze om onszelf te richten op maatschappelijk betrokken klanten en de wil om onze klanten beter te begrijpen.

Lees het officiële persbericht van FONK.

Bekijk ook

Slecht weer op komst? Mooi!

Niets is zo veranderlijk als weer. We praten erover (het is misschien wel het meest besproken onderwerp) en we klagen...
Blog
Google Grants

Google Grants én je Google Ads campagnes: altijd doen! 

Via Google Grants steunt Google goede doelen en non-profit organisaties door hun een gratis mediabudget van 10.000 dollar per maand...
Blog
Google Grants

Zo stimuleer je kaartverkoop met Google Grants

Wat is Google Grants? Hier kan je precies zien wat Google Grants is. Maar hoe zorg je ervoor dat je...
Blog
Google Grants